HoReCa

Industria hotelurilor restaurantelor si cateringului este prezenta in toate tarile la diferite niveluri si clasificate dupa calitatea serviciilor

Cazare– unitati de cazare hoteluri, pensiuni din intreaga lume. Calatoriile la mare distanta necesita si cazari la diverse hoteluri sau pensiuni. De cele mai multe ori ne stabilim dinainte unde vom inopta dar ce ne facem cand nu ne gasim o cazare? Unii aleg autorulota dar nu toti se decid asupra acestei alegeri. Recomandarile noastre ar fi sa va alegeti din timp locul de cazare in calatoria voastra.

Restaurante– unde mancam fie ca e vorba despre fast food sau cel mai rasfatat restaurant. MAi gatim acasa? cred ca daca traiesti singur e foarte complicat sa gatesti pentru o singura persoana. De asemenea pentru o familie e mai simplu sa mearga la un restaurant. De ce mancam la restaurant? pentru a sarbatori un eveniment, pentru ca acasa nu ne iese mancarea ca la restaurant, sau pur si simplu vrem sa realizam o cina romantica.

Destinatii turistice– pe unde calatorim? la munte la mare sau in cele mai mari metropole.
Turismul e un domeniu foarte dezvoltat , chiar daca 2020 la oprit putin datorita pandemiei , destinatiile turistice nu au murit si isi vor reveni dupa pandemie.